Valentin Uritescu

În ultima perioadă actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și fusese internat în stare gravă de curând. Valetin Uritescu a murit la 81 de ani.


Pin Em Latimp Eu

Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune.

. Actorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. 2 days agoValentin Uritescu s-a stins din viață vineri seară. Valentin Uritescu s-a stins din viață în seara zilei de vineri 17 iunie la vârsta de 81 de ani.

Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet ca un. 1 day agoValentin Uritescu a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un centru în care primea tratament pentru boala de care suferea. Actorul s-a stins vineri seara după o lungă suferință.

Valentin Uritescu Romanian pronunciation. Şi-a început cariera de actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila unde joacă de la absolvire până în 1968. 4 iunie 1941 Vinerea Alba România este un actor român de televiziune film și teatru.

On Wednesday May 11 the actor arrived at the hospital where doctors decided to hospitalize him and make several more investigations. Valentin Uritescu a murit la. 2 days agoValentin Uritescu experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film.

Din câte se pare Valentin Uritescu se lupta cu o boală degenerativă de la vârsta de 30 de ani. La începutul lunii mai actorul retras în ultimii ani din cauza problemelor de sănătate a fost internat în spital după ce i s-a făcut rău. 2 days agoEste doliu în lumea teatrului și a filmului românesc.

Actorul Valentin Uritescu s-a născut la 4 iunie 1941 in Vinerea județul Alba. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în 1963 la clasa profesorului Constantin Moruzan. El suferea de o boală neurodegenerativă severă și fusese internat.

Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus Piersic a afirmat că i-a admirator pe amândoi și îl leagă de ei amintiri deosibite. Îmi pare tare rău că era un actor minunat dar și un. Actorul suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu boala Parkinson iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se înrăutăţise astfel că.

2 days agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă a scris pe Facebook actorul Valentin Teodosiu citat de Newsro. Valentin Uritescu lupta cu afecțiunea numită Sindrom Extrapiramidal. Valentin Uritescu was born on June 4 1941 in Vinerea Romania.

2 days agoValentin Uritescu a murit vineri seară la 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă anunță Antena 3 și newsro. He is an actor known for Zloty pociag 1986 Cei care platesc cu. Valentin Uritescu a-a stins din viață la vârsta de 81 de ani după o suferință cumplită care l-a făcut să nu mai urce pe scena teatrului și să apară în producții cinematografice de mai bine de 10 ani.

Potrivit Antena 3 actorul se afla internat într-un centru specializat unde primea ajutor pentru boala gravă de care suferea şi care în urmă. A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi coleg Nea Vali Uritescu. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace a spus Teodosiu.

Actorul Valentin Uritescu. Valentin Uritescu suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu. Marele actor va rămâne în istoria teatrului şi cinematografiei prin rolurile diverse pe care le-a interpretat în serialul Lumini şi umbre sau în filme precum Concurs Balanţa Cel mai iubit dintre pământeni.

Şi-a început cariera de actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila unde joacă de la absolvire până în 1968. Acesta se afla la un centru de îngrijiri modern. 13 hours agoValentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă au informat Antena 3 și newsro.

Valentin Uritescu Romanian pronunciation. Marele actor Florin Piersic a transmis un mesaj sfășietor după moartea a 2 dintre artiștii de primă mână ai generației sale Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu. Pe data de 4 iunie Valentin Uritescu împlinise 81 de ani.

2 days agoActorul Valentin Uritescu a murit vineri seară la vârsta de 81 de ani împliniți pe 4 iunie. 2 days agoValentin Uritescu se retrăsese din viața publică în urmă cu mai mulți ani după ce a fost diagnosticat cu sindromul Extrapiramidal o boală asemnănătoare Parkinsonului. Îndrăgitul actor Valentin Uritescu a încetat din viață vineri seara.

Valentin Uritescu has retired from the scene due to the health problems he has been facing for years. Ulterior se angajează la Teatrul. 2 days agoValentin Uritescu s-a născut pe 4 iunie 1941 în județul Alba.

Actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament. Drum lin Valentin Uritescu. Potrivit Antena 3 actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament.

Din nefericire starea îndrăgitului actor se deteriorase considerabil în ultima perioadă având și zile în care starea de luciditate îi era altrată și nu putea scoate nici măcar un singur cuvânt. 1 day agoAproape 60 de ani Valentin Uritescu a fost căsătorit cu Valerie Uritescu femeia care i-a fost alături și la bine și la greu și care a putut să treacă peste momentele de infidelitate ale actorului. Absolvent al Promoţiei.

Viaţa actorului a fost una plină de realizări profesionale iar în plan personal a trăit o poveste de dragoste complicată cu cea care i-a fost alături până în ultima clipă Valeria. Marele actor Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. A plecat spre stele şi dragul nostru maestru.

De la vârsta de 33 de ani acesta suferea de o boală degenerativă care a tot avansat cu timpul. The famous actor arrived at the hospital because of the problems he accuses with the tension. S-a stins din.

He is best known for his parts in The Conjugal Bed 1993 film The Last Assault. Actorul avea 81 de ani iar ultima zi de naștere a celebrat-o pe data de 4 iunie. 2 days agoValentin Uritescu a murit la 81 de ani.

1 day agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. 2 days agoMulți nu se așteptau. Actorul Valentin Uritescu cu o experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film a dat viaţă unor roluri pe cât de diversificate pe atât de ofertante precum Sergentul Şaptefraţi din serialul TV Lumini şi umbre semnat de Andrei Blaier personaj continuat ulterior în Noi cei din linia întâi în regia lui.

Born 4 June 1941 in Vinerea Alba is a Romanian film television and theatre actor. Cunoscutul actor român a murit la capătul unei lungi suferințe într-un centru de specialitate unde fusese internat pe 11 mai. 2 days agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani.


Pin On Latimp


Pin Em Gente Interessante


Filme Romanești Valentin Teodosiu Actors Film Cinema


Pin On Interviuri


Pin Em Gente Interessante


Filme Romanești Lamia Beligan Lamia Film Cinema


Pin On Interviuri


Filme Romanești șerban Ionescu Actors Film Celebrities


Pin Em Gente Interessante


Rosario Dawson Rosario Dawson Beauty Rosario Dawson Sin City


Pin On Interviuri


Pin On Unica


Pin On Cultură


Pin On Actori Romani


Florin Piersic Radu Draganescu Freddie S Father Tata Old Photography Actors Florin


Filme Romanești Ion Besoiu Actors In This Moment Film


Filme Romanești Valentin Uritescu Actori Portrete Film


Enigma Lui Kaspar Hauser 1974 Film De Artă Subtitrat Romană Latimp Eu Site Teatru Radiofonic Filme Romanesti


Filme Romanești Ilarion Ciobanu Actors Film Celebrities

You have just read the article entitled Valentin Uritescu. You can also bookmark this page with the URL : https://akiraabhaney.blogspot.com/2022/06/valentin-uritescu.html

0 Response to "Valentin Uritescu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel